Barátnőt felveszünk

Gene Stupnitsky filmje, a Barátnőt felveszünk akár a "szép új világ" címkét is megkaphatta volna, hiszen egy olyan új értékrendet vázol fel, mely teljesen eltér az eddig megszokottól. Ebben az új világban a szülők keresnek partnert kamasz fiaik számára, mégpedig pénzért (a filmben egy autóért) és a kamaszokban zéró a férfiasság, plusz a nők hódítják meg a férfiakat (nem pedig fordítva).  baratnot.jpg

Forrás: LINK

Ráadásul mindez a legkevésbé sem jópofán zajlik, hanem ízléstelen kínossággal. A főszereplő srác, Andrew Barth Feldman elvben 19 éves, de annyira fejletlen a külseje, hogy inkább néz ki 14 -nek. A női főszereplő, a jobb napokat is látott Jennifer Lawrence, aki gyönyörű ugyan, de ezúttal egy annyira gagyi sztoriban szerencsétlenkedik, hogy elfelejtjük szépnek látni.

Az alaptörténet szerint a szülők felbérelik arra, hogy visszahúzódó és balfék fiúkat férfivá avassa, de ez valójában nem történik meg. Barátok lesznek és elhajtanak a naplementébe. Nagy-ívű sztori. Azaz nagyon nem. Csak azoknak merném ajánlani ezt a fimet, akik nagyon unatkoznak és az olyan dolgokat, mint a jó ízlés felesleges hívságnak tekintik.

Elvben nevettetnie kellene bennünket, de ez az egész film alatt max egyszer fordul elő. Értékelés: 15%. (1200)

1000_also.jpg