Rachel Stone - Mindent vagy semmit

Kémek, akciók, szövevényes rejtélyek, modern, technikai kütyük és ügynök-bevetések a világ egzotikus pontjain és nagyvárosaiban. Mindezek eddig főként a Mission impossible, James Bond illetve Bourne filmej sajátjai voltak, ám most a Netflix előállt egy hasonló stílus-világgal: ez a Rachel Stone, mindent vagy semmit című akciófilmje.  rachelstone.jpg

A kép forrása: justwatch.com

A fő-karakter: Gal Gadot, aki szerepe szerint egyszerre dolgozik a brit hírszerzésnek (MI6) és a rejtélyes (de jót akaró) Charter nevű titkos szervezetnek. Csakhogy kiderül: egyik társa a Charter tönkretételére hajt. A figurát Jamie Dornan alakítja, aki a Szürke 50 árnyalatában a gazdag macsót játssza.

A film elején a cselekmény havas hegyvidékeken zajlik, akciódús hajsza formájában, majd áttevődik minden mediterrán helyszínekre (mint Lisszabon), végül már földön, égen, levegőben zajlik a küzdelem. Gal Gadot vérprofn verekszik, síel, lő, ejtőernyőzik és végül mindenkit megment.

A Rachel Stone nem rossz film, egyszerű és hihető alapsztorival, sok jó akciójelenettel és Gal Gadot minden módon történő megjelenésével: farmerben, estélyiben, fürdőruhában.

A Netflix jelenlegi kínálatában mindenképp a felső 10-15 százalékba tartozik. Tőlem 70% -ot kap, mert valamivel az átlag akciófilmek fölött van. (1240)

1000_also.jpg